Salon

Heerlijk ontspannen dat willen we allemaal, even weg van alle stress en geheel tot jezelf komen. Met de heerlijke gezichtsbehandelingen die ik in de salon aanbied kunt u lekker uit de dagelijkse stress en routines ontsnappen.

Wilt u alleen uw wenkbrauwen gedaan hebben of een complete gezichtsbehandeling, bij elke behandelingenwaar u voor kiest is het heerlijk genieten.

In de schoonheidssalon werk ik met de producten van Webecos. Dit merk heeft een zeer uitgebreid assortiment met voor ieder huidtype een speciaal product. Na een persoonlijk advies pas ik het juiste product toe tijdens de behandeling. Door middel van uw huidtype kan de voor u geschikte beh&eling worden samengesteld en worden toegepast. U zult dit gelijk merken aan het aangename en ontspannen gevoel van uw huid. Uiteraard kunt u ook de behandeling van uw keuze geheel zelf samenstellen met verschillende modules.

De keuze voor Webecos is gevormd door verschillende aspecten die dit merk te bieden heeft. Enerzijds hebben ze een uitgebreide lijn waardoor er voor iedere huid een geschikt product is. enerzijds zijn de producten van Webecos betaalbaar. Daarnaast heb ik ook gelet op de geuren van de producten, deze hebben subtiele geuren die niet blijven hangen. Zo heb je aan het eind van een behandeling geen mengeling van al de geuren die gebruikt zijn. Uiteraard wil ik u altijd adviseren over de mogelijkheden van de Webecos producten

De producten die ik in de behandeling gebruik kunt u natuurlijk ook voor thuisgebruik aanschaffen zodat u de verzorging tussen de behandeling ook optimaal houdt.

Komt u niet bij mij in de salon maar wilt u toch de producten van Webecos gebruiken dan kan dat, neem even contact met mij op via de mail of telefonisch.